Alles wat je moet weten over Company of Heroes 3 in nieuwe gameplay trailer

Als je op zoek bent naar een steengoede WOII-RTS, of een steengoede RTS tout court, dan kan ik je nog steeds Company of Heroes 2 van harte aanbevelen. Toch tot Company of Heroes 3 in de rekken ligt.

SEGA en Relic Entertainment serveren ons vandaag een gloednieuwe overzichtstrailer voor hun in ontwikkeling zijnde Company of Heroes 3. Centraal in deze nieuwe trailer staan onder andere details over de gameplay-mechanics van het spel en enkele nieuwe in-engine (Essence Engine 5) beelden.

Op de Dynamische Campagnekaart voeren we het bevel over grond-, lucht- en zeemacht en bouwen we aanvoerlijnen terwijl we de campagne van de geallieerden leiden om het vasteland van Italië te heroveren op de verschanste Axis-troepen. De langetermijnkeuzes die je hier maakt, zijn niet alleen van invloed op de gevechten die je voert, maar ook op het verhaal van de oorlog zelf.

In de single player-modus geeft Full Tactical Pause ons een nieuw niveau van tactische controle over het tempo op het slagveld. Door de actie te pauzeren, kunnen spelers die Full Tactical Pause gebruiken al hun acties in één keer coördineren en elke zet tot in detail overdenken zonder de druk van het allemaal in realtime doen.

Dat ziet er allemaal zo veelbelovend uit!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)