Nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy-trailer zit vol complimenten

Guardians of The Galaxy

Marvel’s Guardians of the Galaxy is de game geworden die Avengers had moeten zijn. Guardians krijgt overal lovende kritieken maar toch zijn er mensen die nog twijfelen. Als jij een van die mensen bent, check dan zeker de trailer in dit bericht.

In Marvel’s Guardians of the Galaxy gaan we op stap met Star-Lord, Rocket Raccoon, Gamora, Drax the Destroyer en Groot,

Op hun avontuurlijke reis komen ze Lady Hellbender tegen, gaan ze de strijd aan met Grand Unifier Raker en ontmoeten ze zelfs de Nova Corp, geleid door de Worldmind.

Alleen Star-Lord is speelbaar, maar de andere Guardians vechten naast hem, waarbij de speelbare verschillende vaardigheden kunnen activeren tijdens gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)