Herbekijk hier de Call of Duty: Vanguard wereldpremière

Call of Duty Vanguard

De launch van een game als Vanguard die kan je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Heel wat bekende mensen, beelden uit de campagne, Zombies en Warzone, en vooral een fantastische soundtrack.

Morgen ligt de game officieel in de rekken en als je helemaal in de sfeer wil komen, dan heb ik slechts 1 advies voor jou: herbekijk de wereldpremière want het is de moeite.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)