De release van EA’s PGA Tour wordt uitgesteld

EA PGA Tour

In maart van dit jaar kondigde EA Sports vanuit het nieuws hun terugkeer aan naar de digitale golfsport. De game zou een écht next-gen versie van de edele sport naar consoles moeten brengen.

Om het resultaat van al die noeste arbeid te kunnen aanschouwen, zullen we toch nog wat langer geduld moeten hebben. Want EA Sports heeft via zijn sociale mediakanalen laten weten dat de game wat langer binnenskamers wordt gehouden.

Naar mijn mening komt dit nieuws allesbehalve onverwacht. We hadden sinds de aankondiging nog geen seconde gameplay gezien en zelfs screenshots werden niet gedeeld.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.