Multiplayer survival game Killer In The Cabin verschijnt 11 november

Killer in the Cabin Horror

Stel je voor: je gaat met wat vrienden, familie of kennissen een heerlijk weekend doorbrengen in een chalet in de Ardennen. Maar wat als één van hen een seriemoordenaar blijkt te zijn?

Dan kan je twee dingen doen: wenend om je moeder schreeuwen of uitzoeken wie de seriemoordenaar is, en hem uitschakelen. Een heel populair thema dat we al meermaals in games, series en films gezien hebben.

De volgende die inspeelt op dit concept is Killer in the Cabin, een zogenaamd social deduction multiplayer survival game, dat op 11 november in Early Access gaat.

Het concept werkt als volgt:

Speel als een overlevende van een busongeluk die met een groep is gestrand in de desolate Noorse bergen, waar je moet samenwerken met anderen om te overleven terwijl je wacht op de komst van hulp.

Terwijl je de barre winter trotseert en voorraden, voedsel en onderdak verzamelt, dreigt er gevaar: een van jullie is in het geheim een moordenaar, die erop uit is om de groep een voor een uit te schakelen.

Met 15 minuten lange spelsessies en multiplayer met maximaal 8 spelers stelt Killer in the Cabin de communicatieve, bedrieglijke en waarheidsvertellende vaardigheden van de spelers op de ultieme proef.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)