“Marvel’s Guardians of the Galaxy is op zijn best in Quality modus”

Ben je in het bezit van Marvel’s Guardians of the Galaxy en ben je nog steeds aan het twijfelen in welke modus je deze game het beste speelt? Dan heeft Digital Foundry het verlossende antwoord voor je klaar. Ze hebben namelijk alle technische details van Eidos Montréals nieuwste game ontrafeld.

Bij Digital Foundry hebben ze de game zowel op PlayStation 5 als Xbox Series X|S uitgetest. Na deze test kwamen ze tot volgend resultaat: Guardians of the Galaxy komt het best tot zijn recht als je de game in Quality modus speelt. Deze optie zorgt op de krachtigere consoles voor een resolutie van 4K die vastgezet is op een framerate van 30 frames per seconde.

De Performance modus schroeft de resolutie flink terug naar 1080p om dan uiteindelijk 60 frames per seconde te bereiken. Er zouden ook in de Performance modus grafische tekortkomingen opgemerkt zijn, vooral dan op verbeterde schaduwen, flora en anti-aliasing.

Digital Foundry stelde ook vast dat deze modus behoorlijk tegenstrijdige resultaten kan weergeven en dat ze uiteindelijk de Quality modus moeten aanraden om het best te kunnen genieten van Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.