Chris Pratt leent zijn stem aan Garfield in nieuwe film

Eén van ’s werelds beroemdste katten is terug! In september kondigde Nintendo aan dat Chris Pratt de stem van Mario zal inspreken. Nu weten we dat Pratt ook de stem van de lasagneliefhebbende luie kat Garfield op zich zal nemen in de nieuwe animatiefilm.

Over het verhaal van de film en de rest van de cast is helaas nog niets bekend. Wél weten we dat de productie zal starten rond begin 2022.

Garfield is een stripfiguur bedacht door Jim Davies. Die begon in 1976 een strip onder de naam Jon, maar veranderde dat later in Garfield – naar zijn grootvader. In de jaren 80 verschenen de eerste tv-series rond de oranje kat en zijn vriend, Odie de hond.

Rond Garfield werden er al twee films gemaakt in 2004 en 2006. Toen was het Bill Murray die zijn stem leende aan de kater.

Pratt is niet onbekend met het inspreken van personages. Zo was hij ook al te horen in de hoofdrol van The Lego Movie (2014) en het vervolg The Lego Movie 2 (2019). Recentelijk was de acteur samen met Tom Holland te horen in de Disney-film Onward (2020).

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.