Chris Pratt en Jack Black lenen hun stem aan Mario en Bowser in Super Mario-film

Super Mario Nintendo

Tijdens de Nintendo Direct die vannacht werd uitgezonden verscheen plotseling Shigeru Miyamoto in beeld.

De geestelijke vader van Mario kwam niet een nieuwe game aankondigen met zijn zoon in de hoofdrol. Maar hij kwam vertellen welke acteurs de stemmen inspreken voor de Super Mario-film die ontwikkeld wordt door Illumination, de studio die we kennen van Dispicable Me, Minions en Sing.

En man, wat een namen kregen we te zien! Niemand minder dan Chris Pratt (Star-Lord in Guardians of The Galaxy) zal zijn stem lenen aan Mario. Dit wordt best spannend, want we zijn al jaren de stem van Charles Martinet gewoon. Al zegt Nintendo wel dat we hem te horen zullen krijgen in enkele cameo’s.

En dan krijgen we ook nog de heerlijk grappige Jack Black te horen als Mario’s vijand Bowser én Seth Rogen als Donkey Kong. Ook de rest van de cast werd bekend gemaakt: Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Keegan-Michael Key als Toad, Fred Armisen als Cranky Kong, Sebastian Maniscalco als Spike en Kevin Michael Richardson als Kamek.

Super Mario – The Movie moet tijdens de eindejaarsperiode van volgend jaar te zien zijn in de bioscopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.