Crystal Dynamics gaat meewerken aan reboot van Perfect Dark

Perfect Dark Crystal Dynamics

Microsoft pakte vorig jaar tijdens de Game Awards stevig uit met de aankondiging van de reboot van Perfect Dark.

Veel informatie werd er sindsdien niet vrijgegeven over de game waarin Joanna Dark de hoofdrol zal spelen. Wat we wél weten is dat de game ontwikkeld wordt door het sterrenteam van Microsoft: The Initiative.

Vannacht brachten ze via Twitter een verrassend bericht naar buiten. Ze gaan voor de ontwikkeling van deze reboot samenwerken met de dames en heren van Crystal Dynamics. Hen kennen we uiteraard als de ontwikkelaars van de meer dan succesvolle reboot van Tomb Raider.

Het lijkt er dus op dat Microsoft en The Initiative alles op alles willen zetten voor Perfect Dark en dat ze de expertise van Crystal Dynamics willen gebruiken om ons een geweldige first-person spionage thriller voor te schotelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.