FIFA 22’s cinematic intro is heel apart

FIFA 22 Mbappé

Momenteel kunnen gamers met een EA Play-abonnement of een Xbox Game Pass in avant première een tiental uurtjes aan de slag met FIFA 22 voor de game in de rekken ligt. Vandaag kunnen we ook de cinematic intro delen, en die is helemaal anders dan de voorbije jaren.

De intro neemt je mee naar Parijs, thuisstad van PSG en een van hun sterspelers Kylian Mbappé. Op zich niets bijzonders zou je zeggen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)