Call of Duty: Vanguard biedt weer heel wat extra’s voor PlayStation gamers

Call of Duty Vanguard

Het exclusiviteitscontract tussen PlayStation en Call of Duty zorgt er ook bij de release van Vanguard voor dat PlayStation gamers weer op heel wat extra’s kunnen rekenen.

Als alles volgens plan verloopt, dan zouden pc- en Xbox gamers vandaag aan de slag moeten kunnen met de Onslaught modus uit Cold War Zombies modus. Dit na een jaar exclusief beschikbaar te zijn geweest voor PlayStation gamers.

Met de release van Vanguard nu vrijdag kunnen PlayStation gamers weer op heel wat exclusieve voordelen rekenen. We lijsten ze hieronder even op:

  • Twee extra loadout slots voor de multiplayer
  • Vijf Tier skips met de Battle Pass-bundel
  • Maandelijkse dubbel XP-events
  • 25% extra wapen-XP wanneer er in party’s op de PlayStation gespeeld wordt

Dit alles wordt nog eens aangevuld met extra content. Denk hier bijvoorbeeld aan een gratis Warzone-bundel per seizoen, inclusief nieuwe Operator skins, wapen blueprints en ander lekkers. Maar deze keer dus geen exclusieve spelmodus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)