Vanguards Zombies-modus bevat geen centrale verhaallijn bij lancering

Call of Duty Vanguard Zombies

Nog heel even geduld en dan kunnen we aan de slag met Vanguard, inclusief de nieuwe Zombies-modus. Al ontbreekt er bij lancering toch wel een heel belangrijk iets aan die populaire modus…

Hersenloos hersenloze zombies knallen is natuurlijk wel plezant, maar het is toch nog tig keer plezanter als daar een verhaalmodus aan verbonden is. Nu geen paniek, die verhaalmodus, of moet ik zeggen main quest, die komt er wel, maar is niet beschikbaar bij lancering van de game.

Bij ontwikkelaar Treyarch zeggen ze daar het volgende over in hun blog: “Vanaf 2 december wordt er nieuwe Zombies content & features uitgerold in Vanguard. Spelers zullen een aantal andere verrassingselementen in Season One tegenkomen. Dit is een voorbereiding op onze komende Main Quest.”

Daarna gevolgd door deze mysterieuze zin: “Deze main quest zal verbonden zijn met de komst van een onverwachte bondgenoot na Season One”. Dat maakt ons toch wel heel nieuwsgierig…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)