Kratos, Nathan Drake, Aloy en Ratchet schitteren in nieuwe PlayStation reclamespots

PlayStation is al jaren sponsor van de Champions League. En speciaal voor die Champions League komt PlayStation op de proppen met nieuwe reclamespots.

Sony Interactive Entertainment serveert ons nieuwe tv-idents (ook wel bekend als de heel korte video’s tijdens de pauze of commercial break-bumpers) die dit seizoen tijdens de uitzending van voetbalwedstrijden in de UEFA Champions League zullen verschijnen.

Met enkele van de meest iconische personages uit de PlayStation-franchise viert de nieuwe TV-ident de gedeelde passie voor voetbal en gaming waar fans over de hele wereld van genieten.

In de tunnel zie je hoe spelers angstig reageren als ze zich realiseren dat God of War’s Kratos en Atreus het team van de tegenstander aanvoeren. Ratchet en Clank verschijnen door een dimensionale kloof op het veld om een gewonde speler te redden.

Aloy van Horizon Forbidden West voegt zich bij het managementteam en gebruikt haar focus en tactische gevechtsexpertise om de spelers naar de overwinning te leiden. Om de beste stoel van het huis te bemachtigen doorkruist Uncharted’s Nathan Drake vakkundig het stadion om zijn team vanaf grote hoogte trots aan te moedigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)