Gesloten bèta van Diablo Immortal is van start gegaan

Diablo 2: Resurrected is nog maar net uitgekomen of we mogen ons al opnieuw klaarmaken voor een nieuw avontuur van deze duivelse reeks, deze keer wel op mobiele apparaten.

Het is ondertussen al enkele jaren geleden, toen Wyatt Cheng bekendmaakte dat ze bezig waren met een mobiele game van Diablo. Diablo Immortal werd alles behalve warm ontvangen door de hardcore fans het zag er niet bepaald goed uit voor deze game.

Ondertussen zijn we een paar jaar verder en Blizzard heeft het nog niet opgegeven. Sterker nog, de gesloten bèta van Diablo Immortal is van start gegaan en zal ongeveer drie maanden duren.

Ondanks de negatieve reacties heeft de game al een mooie vooruitgang geboekt. Voor een overzicht van alle wijzigingen kan je terecht op de website van Blizzard. Kort samengevat is de Necromancer aan de game toegevoegd en The Helliquary is een nieuwe PvE modus, waarin acht spelers het tegen een uitdagende eindbaas opnemen.

De Cycle of Strife modus richt zich dan weer meer op PvP en laat groepen spelers tegen elkaar vechten. Er is ook ondersteuning toegevoegd voor het gebruik van controllers.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.