Star Wars-reeks The Book of Boba Fett laat zich zien in eerste trailer

The Book Of Boba Fett

Een dikke maand geleden loste Disney de eerste foto van de veelbelovende Star Wars-serie The Book of Boba Fett. Nu kunnen we ons eindelijk verlekkeren aan de eerste bewegende beelden.

De trailer loopt zoals we dat ondertussen gewend zijn over van de sfeer. In The Book of Boba Fett (Temuera Morrison) speelt onze favoriete groene premiejager vanzelfsprekend de hoofdrol, samen met huurling Fennec Shand (Ming-Na Wen). Beide personages werden in het tweede seizoen van The Mandalorian al geïntroduceerd.

In de trailer horen we ook de stem van Din Djarin, ofwel The Mandalorian. Of dit wil zeggen dat ook hij een rol zal spelen in de reeks, is nog niet geweten. Ook deze reeks werd ontwikkeld door Jon Favreau en Dave Filoni.

The Book of Boba Fett is vanaf 29 december te zien op Disney+.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.