The Book of Boba Fett nog dit jaar te zien op Disney+

The Book Of Boba Fett

Tijdens het tweede seizoen van The Mandalorian maakten we (opnieuw) kennis met de legendarische bounty hunter Boba Fett.

Al snel werd duidelijk dat het personage ook een eigen serie zou gaan krijgen op de streaming dienst van Disney. Het bedrijf uit Burbank maakte zopas bekend dat we nog dit jaar de eerste aflevering van The Book of Boba Fett mogen verwachten!

De eerste aflevering dropt bijna exact tussen Kerstmis en Nieuwjaarsdag: op 29 december. We zullen dus nog drie maanden geduld moeten hebben vooraleer we het verhaal van Boba kunnen ontdekken.

Positief is alvast dat  Jon FavreauDave Filoni en Robert Rodriguez net zoals bij The Mandalorian ook aan deze serie mee werken als uitvoerend producent. Temuera Morrison kruipt opnieuw in de huid van Boba Fett.

Op de eerste bewegende beelden is het nog even wachten, al werd deze bad ass poster vandaag wel al de wereld ingestuurd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.