Switch-versie Crysis Remastered Trilogy krijgt launch trailer

Crytek heeft een launch trailer vrijgegeven voor de nakende Nintendo Switch-versie van Crysis Remastered Trilogy. Vanaf 15 oktober kunnen ook Nintendo-gamers genieten van deze klassiekers in een modern jasje.

De Crysis Remastered Trilogy bevat de single player-campagnes uit het originele Crysis en de twee sequels.

Nintendo Switch-spelers kunnen ook uitkijken naar een fysieke release. Die zal ook een bonus art card bevatten, met 20 gelukkige kopers op Day One, die een door de ontwikkelaars gesigneerde kaart krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)