Apex Legends-speler terroriseert team met Octanes launch pad

Apex Legends Octane

Van alle battle royale-games op de markt vind ik persoonlijk Apex Legends de meest veelzijdige. Dit omdat je inmiddels een shitload aan personages hebt, met naast hun schietvaardigheden ook unieke skills. Daarnaast bevat de game ook een beetje acrobatie dankzij Octanes launch pad.

En laat het nu net Octane zijn die vandaag in de schijnwerpers staat. Een Apex Legends-speler, genaamd TheLemonsDidIt, maakte immers, tot grote wanhoop van een vijandig team, voortdurend gebruik van Octanes launch pad om een team dat in een toren verborgen zat het leven zuur te maken.

En op het einde slaagde de kerel er zelfs in om het vijandige team af te maken door voortdurend granaten te gooien, te knallen en ze te bestoken met alles wat hij in huis had.

Het levert een zalig filmpje op. En aan zijn demonische lach te horen genoot hij van elke seconde…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)