Dit zijn de PlayStation Plus games van oktober

Hell Let Loose

Begin deze week serveerden we jullie al het gerucht dat de PlayStation Plus games van oktober gelekt waren. Sony heeft de gratis games zopas bevestigd en de titels klinken wel héél bekend in de oren.

Want Dealabs had het bij het recht eind en de titels die zij naar buiten brachten, blijken dus effectief de PlayStation Plus games voor volgende maand te zijn.

Eigenaars van een PlayStation 5 mogen zich dus opmaken om de ellende van de Tweede Wereldoorlog te beleven in de FPS Hell Let Loose. Je vrienden een serieuze virtuele pak rammeling geven kan met Mortal Kombat X voor PlayStation 4 en tot slot kunnen we een balletje slaan in PGA Tour 2K21, ook voor PlayStation 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.