Hell Let Loose en andere PlayStation Plus-games van oktober gelekt

PlayStation Plus

We zijn alweer aan het einde van de maand september aangekomen. Redelijk zotjes dat deze maand opnieuw zo snel voorbij gevlogen is. Maar het is wél de tijd waarin we te weten komen wat de gratis games zijn voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Sony houdt voorlopig de lippen nog stijf op elkaar, maar volgens de Franse website Dealabs zijn dit de PlayStation Plus-games van oktober 2021. En ze zouden wel eens gelijk kunnen hebben, want vorige maand lekten ze ook al de correcte titels.

  • Hell Let Loose (PlayStation 5)
  • Mortal Kombat X (PlayStation 4)
  • PGA Tour 2K21 (PlayStation 4)

Ik kijk voornamelijk uit naar Hell Let Loose, de WWII First Person Shooter die Call of Duty en Battlefield het vuur aan de schenen wil leggen. Al is PGA Tour 2K21 ook een uitstekende golfgame om te bekomen van de intense gevechten in Hell Let Loose en Mortal Kombat X.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.