Netflix geeft trailer van tweede seizoen The Witcher vrij, derde seizoen in de maak

Goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van Gerald of Rivia, want Netflix heeft zijn zegen gegeven voor de productie van het derde seizoen van The Witcher.

Henry Cavill mag dus nog eens zijn witte lokken aantrekken, want nog voor de release van het tweede seizoen, mogen we ons dus al opmaken voor een derde lading afleveringen.

Maar dat is nog niet alles. Want Netflix heeft ook bekend gemaakt dat ze werken aan een anime-film The Witcher én een project dat meer familievriendelijk moet zijn. Wat dit exact moet gaan worden, is nog niet bekend.

Vanaf 17 december kunnen we opnieuw in de wondere wereld van The Witcher duiken en volgen we de lotgevallen van Gerald, Cirilla en alle anderen. Onderstaande trailer moet ons hiervoor al warm maken en dat lijk verdomd goed te lukken…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.