Dit zijn de systeemeisen van PC-versie Alan Wake Remastered

Alan Wake

We moeten nog een weekje geduld hebben en dan kunnen we aan de slag met de remaster van Alan Wake. De game komt naar alle consoles, met uitzondering van de Switch, en natuurlijk de PC. Van deze laatste versie zijn nu de systeemeisen bekend gemaakt.

Minimale systeemeisen:

  • CPU: i5-3340 of Ryzen 3 1200
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 960 of AMD RX470. 4GB VRAM
  • RAM: 8 GB of hoger
  • OS: Windows 10 64-bit

Aanbevolen systeemeisen:

  • CPU: i7-3770 of Ryzen 5 1400
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 of AMD 5600XT. 6GB VRAM
  • RAM: 16 GB
  • OS: Windows 10 64-bit

Ontwikkelaar Remedy Entertainment daarnaast ook bevestigd dat de PC-versie ultra-wide schermen ondersteunt.

In onderstaande trailer krijgen we bovendien een mooie vergelijking voorgeschoteld van de remastered-versie en de originele game uit 2010.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.