Zo zou Mario Kart eruit zien met raytracing

Mario Kart Next-gen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de charme van de typische cartoony tekenstijl van Mario Kart 8 Deluxe wel kan smaken. Het past volledig in het sfeertje en het geeft je meteen een gelukzalig gevoel in combinatie met de vrolijke muziek.

Maar het kan ook anders. De Duitse modder Digital Dreams heeft op zijn YouTube-kanaal namelijk een video online gezet waarin hij Mario Kart 8 een upgrade heeft gegeven naar een next-gen versie.

Hiervoor heeft hij gebruik gemaakt van de Cemu emulator met daarin de Beyond All Limits raytracing preset ReShade. Hij zegt zelf niet veel tijd hierin gestoken te hebben, maar het resultaat mag er wél zijn! Vooral het eerste circuit is prachtig met de lichtreflecties op het natte wegdek.

Wie weet krijgen we écht zo’n graphics in een Mario Kart-game. Maar dan moet Nintendo eerst zijn Switch een krachtboost geven of een compleet nieuwe console op de markt brengen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.