Gladiator 2 komt eraan volgens Ridley Scott

Als we de ondertussen 83-jarige regisseur mogen geloven dan zit er nog heel wat moois aan te komen wat van zijn regisserende hand komt.

Het volgende grote project dat we mogen verwachten van dit regisserend genie is getiteld ‘The Last Duel’. Deze film gaat over het, je kan het waarschijnlijk al raden, laatste duel tussen ridder Jean de Carrouges en zijn schildknaap, ten tijde van Koning Karel VI. Het is gelukkig niet al te lang meer wachten op dit nieuwe meesterwerk; op 13 oktober zullen we onze grote zak popcorn weer boven kunnen halen en rustig achteruit kunnen liggen om te genieten van dit, ongetwijfeld niet teleurstellend, spektakel.

Wie denkt dat de doorwinterde regisseur ondertussen aan zijn pensioen toe is, moet misschien nog eens even in zijn ogen wrijven. Want na dit veertiende eeuwse epos liggen er niet nog één, maar wel twee nieuwe films in het verschiet. Zo is hij momenteel bezig met ‘Kitbag’, een film over Napoleon Bonaparte, die vertolkt zou worden door niemand minder dan Joker-legende Joaquin Phoenix.

Als we vervolgens zijn eigen woorden mogen geloven, dan zou eveneens het script voor de volgende Gladiator-film reeds in de maak zijn.

“I’m already having [the next] Gladiator written now”. “So when I’ve done Napoleon, Gladiator will be ready to go.”

Ridley Scott aan Empire.

Wie nu al niet kan wachten op dit vervolg op het ondertussen meer dan 20 jaar geleden verfilmde eerste deel, zal jammer genoeg nog even op zijn honger moeten blijven zitten. Kitbag begint immers naar verwachting pas met filmen in begin 2022. Een potentiële releasedatum voor Gladiator 2 is dan momenteel ook nog niet vrijgegeven, en als we eerlijk mogen zijn, zal dat dus zeker nog enkele jaren duren.

Maar desondanks is dit wel een leuk nieuwtje om naar uit te kijken. Wij zijn alvast benieuwd welke kant dit vervolg zal opgaan.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.