Marvel’s Guardians of the Galaxy-trailers tonen nieuwe skins en combat

Marvel's Guardians of the Galaxy

Waar superhelden aan het werk zijn, daar krijgen slechteriken slaag. Daar wordt met andere woorden een flink potje geknokt. Hoe dat er kan uitzien, dat zien we in onderstaande trailer.

Naast combat toont de trailer ook nieuwe skins, het beheren van je thuisbasis (home base), nieuwe omgevingen en andere elementen uit het Guardians of the Galaxy-universum.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)