Epic Games Store komt naar de Microsoft Store

Tegenwoordig heeft iedere, of toch bijna iedere, uitgever/ontwikkelaar zijn eigen digitaal verkoopplatform. Het zou toch handig zijn als die allemaal op 1 centrale locatie te vinden zouden zijn. Toch?

Uplay, Steam, Epic Game Store, EA Origin, Amazon, Microsoft en PlayStation Store, en zo kunnen we nog even doorgaan.

Microsoft heeft nu de koe bij de horens gevat en besloten om andere platformen, waaronder ook Epic Games Store en Amazon, op te nemen in de Microsoft Store.

En daar heeft Microsoft een goede reden voor vertellen ze: “Net zoals elke andere app moeten third-party winkelapps een productpagina krijgen die gevonden kan worden door te zoeken of te browsen. Zo kunnen gebruikers ze gemakkelijk vinden en installeren, met dezelfde zekerheid die ze hebben wanneer ze een andere app gebruiken in de Microsoft Store.

Benieuwd of nog anderen zullen volgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)