Netflix lost trailer voor Extraction 2 mét Chris Hemsworth

Netflix’ bikkelharde actieprent Extraction is een film die je zeker moet gezien hebben. Zij die dachten dat het verhaal voor Tyler Rake was afgelopen zijn er dus aan voor de moeite…

Eerst even het verhaal van Extraction: De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

Iedereen, waaronder ook ik, die de prent gezien heeft, heeft (geen spoilers) dus het einde gezien en daar een idee rond gemaakt.

Maar no worries want Tyler Rake (Chris Hemsworth) keert terug in de sequel, eveneens te bekijken via Netflix. Al weten we niet wanneer. Hieronder alvast een teaser voor het vervolg, en zo heb je de kans om het origineel nog te checken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)