Iconische Back to the Future keert terug als musical

Back to the Future

1985. Back to the Future. Marty McFly. Dr Emmet Brown. Biff Tannen. Robert Zemeckis. DeLorean DMC-12. Er zijn zo van die films, voertuigen en uiteraard personages die voor eeuwig in je geheugen gegrift staan, en de Back to the Future-trilogie is er daar zeker een van.

Op een nieuwe film moeten we niet meteen hopen. Dan maar kiezen voor Back to the Future: The Musical?

Musicals zijn niet echt mijn ding, maar ik moet eerlijk bekennen dat de officiële trailer voor deze muzikale theaterbewerking toch boordevol nostalgie en mooie herinneringen zit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)