Dodelijke actie in console launch trailer Insurgency: Sandstorm

Er is meer dan Call of Duty en Battlefield wat betreft het online schietgeweld. Denken we bijvoorbeeld maar aan Hell Let Loose en in het bijzonder Insurgency: Sandstorm. Deze is vanaf vandaag ook beschikbaar op consoles.

Insurgency: Sandstorm is reeds een flinke poos een gevestigde waarde op pc binnen het online coöp en PvP multiplayer genre.

Niet meer dan normaal dus dat deze game ook zijn plek verdient op console.

Speel PvP of samen met een vriend in co-op, navigeer door dichte stedelijke omgevingen van het ene naar het andere doelwit en beleef de keiharde, dodelijke tactische actie die van Sandstorm een wereldwijd fenomeen maakte.

Vecht je een weg door omgevingen die door een modern conflict zijn verscheurd in diverse, intense co-op- en PvP-multiplayermodes. Lever felle, overweldigende gevechten op korte afstand, waarbij je elke kogel voelt en elke impact vreest.

Elke stap kan je laatste zijn. Wees zuinig op je munitie en beweeg tactisch door omgevingen om je team naar de overwinning te leiden. Coördineer dekkingsvuur, gebruik op voertuigen gemonteerde machinegeweren en neem deel aan zenuwslopende moderne vuurgevechten.

Insurgency: Sandstorm is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, naast verbeterde versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X met een resolutie van 4K en framerate van 60 FPS. In 2022 komen nog meer verbeteringen naar de versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)