Piraten nemen Hearthstone over in nieuwe mini-set

De nieuwste mini-set voor Hearthstone verschijnt morgen in de kakelverse 21.6-patch. De mini-set staat volledig in het teken van piraten en ander gespuis dat op zee vertoeft. De nieuwe kaarten hadden er eigenlijk al moeten zijn, al strooide de release van Mercenaries wat vertraging op de weg.

Zoals het een typische mini-set betaamt bestaat de set uit 35 unieke kaarten. De kaarten verzamelen doe je door gewone United in Stormwind-booster te openen, 15 euro op tafel te gooien of voor 2000 gouden munten alles in huis te halen. Vooral dat laatste is een leuke deal voor spelers die niet graag ‘echt’ geld uitgeven aan virtuele kaarten.

Samen met de mini-set komen ook de eerste nieuwigheden naar de Mercenaries-modus; zo komen er vijf nieuwe Pirate-kaarten naar de kakelverse modus. Is het wat vroeg om nu al nieuwe content te releasen? Misschien wel, zeker gezien veel spelers nog aan het vechten zijn om al hun andere kaarten op een deftig niveau te krijgen. Anyhow, ik zie jullie morgen (2 november) in de Hearthstone-taverne!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.