Supermassive Games kondigt The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me officieel aan met trailer

Op dag van release van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes verschenen er meteen berichten dat er reeds een nieuwe telg op komst zou zijn. Deze gaat door het leven als The Devil in Me en zou het sluitstuk van het eerste seizoen zijn.

Vandaag bevestigen uitgever Bandai Namco Europe en ontwikkelaar Supermassive Games dit verhaal. Dat doen ze met een officiële aankondigingstrailer voor The Devil in Me.

Een groep documentairemakers ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor een replica van het ‘Moordkasteel’ van H.H. Holmes, Amerika’s eerste seriemoordenaar. Al snel ontdekken ze dat ze in de gaten worden gehouden en dat er veel meer op het spel staat dan hun kijkcijfers…

Stap in het meest bloedstollende verhaal van de anthologie tot nu toe, waarin elk van je keuzes opnieuw bepaalt wie leeft en wie sterft. Kijk met afgrijzen toe hoe je onfortuinlijke team ten prooi valt aan een gestoorde gastheer die al hun bewegingen in de gaten houdt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)