Nieuwe Call of Duty: Warzone-map heeft een releasedatum

Call of Duty: Warzone is nog steeds razend populair bij gamers. De game hielp veel mensen wereldwijd door de moeilijke periode van de lockdown. Verdansk werd voor hen een tweede thuis maar moet na 2 jaar plaats maken voor een nieuwe map genaamd Caldera.

Noteer in je agenda alvast 2 december want dan stopt het eindeloze aantal battle royale-gevechten op Verdansk. Activision maakte bekend via een roadmap dat we vanaf begin december weer los kunnen gaan op een gloednieuwe map. De setting zal een pak anders zijn want de nieuwe map ligt in het midden van de Stille Oceaan.

Operation: Flashback, een tijdelijke gamemode, zal beschikbaar zijn op 18 november, waarin spelers de laatste achttien maanden van de Verdansk-map zullen ervaren. Spelers ontvangen een embleem als ze deelnemen en een geanimeerde calling card als ze winnen.

Het Secrets of the Pacific-evenement begint op 24 november, waarbij spelers een eerste keer meer te weten komen over de Caldera-map door middel van uitdagingen in Warzone en Vanguard. Op 30 november wordt met ‘Last Hours of Verdansk’ letterlijk het einde van de eerste Warzone-map in gang gezet.

Goodbye Verdansk, hello Caldera en vergeet je zonnebril niet!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.