Resident Evil Village meer dan 5 miljoen keer verscheept

Via een persbericht laat Capcom weten dat sinds de release op 7 mei 2021, Resident Evil Village al meer dan 5 miljoen keer werd verscheept. De kaap van 5 miljoen wordt in een sneller tempo bereikt dan zijn voorganger, Resident Evil 7: Biohazard.

Enkele weken geleden postte we nog dat Resident Evil 7: Biohazard meer dan 10 miljoen keer werd verscheept sinds zijn release in 2017. Hierbij was het de eerste game uit de franchise die de kaap van 10 miljoen wist te bereiken.

Resident Evil Village is het rechtstreekse vervolg op Resident Evil 7: Biohazard en plaatst de spelers opnieuw in de rol van Ethan Winters. Het spel wordt vooral geprezen om zijn hoog actiegehalte en boeiende gameplay. Door gebruik te maken van hun eigen RE ENGINE, weet Capcom de spelers te boeien met een spectaculaire speelervaring met fotorealistische beelden en hypermoderne 3D-audio.

Het is spel is alvast goed op weg om het record van Resident Evil 7: Biohazard te breken.

RoMa gaf de game in zijn review een vette 8 en kon de ijzingwekkend enge horror meer dan smaken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.