Pokémon Café ReMix nu beschikbaar op Switch en mobile

pokémon cafe mix

Krijg je maar niet genoeg van Pokémon, dan hebben we goed nieuws voor jou. De free-to-play game Pokémon Café ReMix is nu beschikbaar op Switch en mobiele apparaten.

In Pokémon Café ReMix, dat in juni 2020 gelanceerd werd onder de oorspronkelijke naam Pokémon Café Mix, zijn Trainers eigenaar van een café waarvan alle medewerkers en klanten Pokémon zijn.

In Pokémon Café ReMix proberen Trainers samen met hun Pokémon-medewerkers puzzels op te lossen voor het bereiden van drankjes en gerechten voor Pokémon-klanten. De puzzels kunnen opgelost worden door Pokémon-pictogrammen rond te draaien en ze op deze wijze te koppelen. Pictogrammen worden gewist nadat ze aan elkaar gekoppeld zijn.

Pokémon Café ReMix behoudt de unieke grafische stijl en omvat nieuwe spelmodi en extra Pokémon. Daarnaast is de speelwijze van het puzzelspel vernieuwd en zijn er onder meer nieuwe in-game events en kledingopties aan deze update toegevoegd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)