3D-platformer Pumpkin Jack nu beschikbaar op next-gen consoles

Pumpkin Jack

Pumpkin Jack, een amusante 3D-platformer die reeds een tijdje uit is op old-gen en pc, lijkt ons de ideale game om met Halloween te spelen.

De game die duidelijk de mosterd haalde bij titels als MediEvil en Jak & Daxter, kiest voor een moderne aanpak en plaatst dit alles in een griezelig sfeervolle wereld gevuld met monsters, ghouls en andere duivelse challenges.

De new-gen edition maakt uiteraard gebruik van de kracht van de PS5 en Xbox One Series X|S. Volgens de ontwikkelaars bevat de game nog meer sfeer en brengt het spel de Halloweensfeer nog meer tot leven. En dat zou best wel eens kunnen als je onderstaande specs checkt.

Op PS5 en Xbox Series X|S heeft Pumpkin Jack New-Gen Edition een prestatiemodus die is gericht op een resolutie tot 4K bij 60 fps. Op PS5 en Xbox Series X is ook een Quality Mode beschikbaar, die zich richt op 4K-resolutie met 30 fps. Deze modus voegt effecten en schaduwen van hogere kwaliteit toe met ray-tracing.

En het wordt nog beter! Pumpkin Jack is cross-buy op zowel PlayStation als Xbox. Dus als je Pumpkin Jack al hebt op PS4/Xbox One, krijg je automatisch toegang tot de PS5/Xbox Series X|S New-Gen Edition zonder extra kosten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over '3D-platformer Pumpkin Jack nu beschikbaar op next-gen consoles'

  1. Nog nooit van gehoord, thx, wat een topgame. Net wat ik nodig had 🥳 direct in huis halen.

Reacties zijn gesloten.