Maak jacht op monsters in gratis content-update Chernobylite

Chernobylite

Als je fan bent van games als Fallout en andere post-apocalyptische titels, al dan niet met een horrortintje, dan zit je zeker en vast goed met Chernobylite. En het wordt nog straffer want de game heeft zijn eerste gratis content-update te pakken.

De eerste gratis content-update voor Chernobylite, genaamd Monster Hunt, introduceert (drie keer raden) drie gloednieuwe monsters in de dodelijke reeks van uitdagingen in de zone. Elk monster heeft zijn eigen unieke vaardigheden, dus je kunt maar beter voorbereid zijn als je wilt overleven.

Check onze pc-review en onze console review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)