Grijp de Troon in het nieuwste PlayStation community event en win een PlayStation 5

Nu de winter voor de deur staat, wil PlayStation gamers van over de hele wereld in de schijnwerpers zetten tijdens een nieuw community event met de naam ‘Grijp de Troon’.

In dit event, die geïnspireerd is op de wereldwijde reclamecampagne The City Where Play Has No Limits, is het de bedoeling om samen te werken om zo drie Community Goals te voltooien. Wanneer dit lukt wordt de hele community beloond. Maar onderweg kan je ook exclusieve PSN avatars en een uniek PS4-thema verdienen.

Gamers die zich inschrijven, maken ook kans op geweldige prijzen door hun PlayStationkennis te testen aan de hand van een reeks uitdagende triviavragen. Tot de hoofdprijzen behoren een PlayStation 5-console, de King’s PlayStation Shapes Ringset, een bundel met een Pulse 3D Wireless Headset en een digitale PlayStation Store-cadeaubon van 100 euro.

De inschrijvingen beginnen nu en zullen open blijven tot het einde van de tweede fase. Het eerste deel van de wedstrijd eindigt wanneer de community alle drie de fasen voltooit om de troon te grijpen, of tot 16 november (afhankelijk van wat het eerst komt).

Hieronder vind je de stappen om deel te nemen:

  1. Inschrijven

Spelers kunnen zichzelf met hun PSN-ID hier inschrijven. Op het moment dat ze zijn ingeschreven, zullen ze automatisch meedoen met alle toekomstige fases van het evenement en de quiz!

  1. Start met spelen!

Het evenement kent drie fases en het eerste begint op 2 november. In iedere fase zullen de spelers de volgende activiteiten moeten behalen om punten te verdienen en de Community Goal voor iedere fase te behalen.

  • Speel PS4/PS5 games – Elke PS4/PS5-game die een speler minstens een uur speelt (in zoveel sessies als hij/zij wil gedurende de week) levert punten op voor de Community Goal. Spelers verdienen extra punten voor de Goal als ze spellen spelen met vriendin uit hun vriendenlijst (die zich ook hebben aangemeld voor deelname).
  • Gebruik de “Share” functie – Iedere afbeelding of video die een speler uploadt via de “Share” functie naar PSN-vrienden of naar social media levert punten op voor het Community Goal. Elke speler kan maximaal zes PS4/PS5 Shares per dag laten meetellen voor het Community Goal.
  • Trofeeën verdienen – Elke speler kan maximaal zes PS4/PS5 Trofeeën per dag verdienen om punten te verdienen die meetellen voor het Community Goal. Verdien extra punten voor het doel voor iedere vijf trofeeën die in één PS4/PS5-game verdiend worden.
  1. Win Exclusieve Prijzen.

Iedereen die zich aanmeldt, kan exclusieve avatar- en themabeloningen verdienen wanneer de community een doel bereikt. De beloningen worden direct op de PS4/PS5-consoles van spelers afgeleverd via een systeemmelding, ongeveer 2 dagen nadat elke Stage is voltooid.

Succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.