Rogue Lords krijgt net voor Halloween een welverdiende update

Rogue Lords

Ontwikkelaars Cyanide en Leikir Studio hebben vandaag een update vrijgegeven van hun best pittige roguelike Rogue Lords.

Met deze update bewijzen beide ontwikkelaars dat ze naar de community geluisterd hebben en onder meer de moeilijkheid meer in balans te brengen. Het zal nog steeds niet makkelijk zijn om als de Duivel je voormalige kracht terug te vinden en wraak te nemen op de Demon Hunters.

Dit zijn de verbeteringen op een rijtje:

  • Sommige Elite-strijders zijn beter in balans, en de progressie-curve is aangepast om scherpe moeilijkheidspieken te voorkomen.
  • Bij sommige Disciples zijn de status en een groot aantal relics aangepast, voor een betere ervaring na de balansveranderingen.
  • De Fanatic Elite is op bepaalde punten aangepast en kan nu op verschillende manieren verslagen worden, waardoor spelers meer gevarieerde builds kunnen maken.

Yakkoi beloonde Rogue Lords met een welverdiende 7 in onze review en noemde de game de meest uitdagende en strategische deckbuilder die hij tot nu toe gespeeld had.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.