Dr. Dre en Snoop Dogg werken aan nummers voor GTA-game

GTA Online Grand Theft Auto Dr. Dre

Dat GTA VI nog niet voor meteen is, weten we ondertussen wel al. Rockstar lijkt zijn tijd te nemen voor de game, waardoor we hopelijk een beest van een game voorgeschoteld gaan krijgen.

Dat de game nog niet aan het grote publiek werd voorgesteld, wil natuurlijk niet zeggen dat er al druk gewerkt wordt aan de logische opvolger van GTA V. Zo verklapte Snoop Dogg in een podcast bij Rolling Stone dat collega rapper Dr. Dre momenteel in de studio zit om nummers op te nemen voor de volgende GTA.

I do know he’s in the studio,” zegt Snoop. “I do know he’s making great fucking music. And some of his music is connected to the GTA game that’s coming out. So I think that that will be the way that his music will be released, through the GTA video game.”

Dat Dr. Dre goede banden heeft met Rockstar mag duidelijk zijn uit het feit dat hij momenteel ook te zien in in de Cayo Perico Heist-update van Grand Theft Auto Online.

Bovendien zeggen andere bronnen dat Snoop zélf ook aan het werken is aan nummers voor een Grand Theft Auto-game. Afwachten dus tot wanneer Rockstar het achterste van hun tong laat zien over GTA 6…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.