The King of Fighters 15 krijgt open bèta op PlayStation-consoles

The King of Fighters 12 XV

Tijdens de State of Play van PlayStation kondigde ontwikkelaar SNK aan dat ze volgende maand een open bètatest organiseren op PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles. De bèta zal doorgaan van 20 november 4u00 tot en met 23 november 3u59.

De bèta zal crossplay ondersteunen en volgende modi bevatten: online, casual match, versus en training. Deze modi kan je betreden met negen personages: Chizuru Kagura, Chris, Iori Yagami, Kyo Kusanagi, Shermie, Shun’ei, Yashiro Nanakase en de nieuw aangekondigde vechter Dolores.

The King of Fighters 15 staat in de planning voor een release op 17 februari 2022 en dat op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Opvallend is dat er met geen woord gerept wordt over een mogelijke Xbox One-versie…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.