Video’s introduceren vier Operators in Call of Duty: Vanguard

Eind volgende week kunnen we ons legerkostuum aantrekken en de virtuele slagvelden van Wereldoorloog II ontdekken in de nieuwste Call of Duty: Vanguard. Tot het zover is, geeft Sledgehammer Games ons een dieper inzicht in een paar van de belangrijkste personages.

De campagne van Vanguard is een verhaal over een groep uiteenlopende soldaten die hun verschillen opzij zetten voor een gemeenschappelijk doel: het stoppen van een geheim nazi-complot in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog.  Hun missie vertegenwoordigt ook de oorsprong van een nieuw soort gevechtseenheid die anders bewoog en vocht dan alle voorgaande: de Special Forces.  

Als schrijvers hadden we ook de kans om de verschillende stemmen te schrijven van personages die afkomstig waren uit zeer specifieke plaatsen op een specifiek moment in de geschiedenis.  Voor onze Britse personages betekende dat dat we ons moesten verdiepen in het Britse taalgebruik van die tijd, en voor ons Australische hoofdpersonage, Lucas Riggs, betekende dat dat we het echt brede canvas van de Australische taal moesten verkennen.  Elk van onze helden heeft een eigen manier van praten die uniek voor hem klinkt, en dat is het resultaat van zorgvuldig onderzoek en goed luisteren’ aldus Stephen Rhodes, Narrative Lead bij Sledgehammer Games.

In de blogpost wordt er aandacht besteed aan vier heldhaftige operators. Het gaat om Arthur Kingsley, Polina Petrova, Daniel Take Yatsu en Padmavati Balan.  Twee hiervan kom je tegen tijdens de epische Campaign mode en de andere twee kan je alleen vinden in het multiplayer gedeelte.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november op PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.