Jason Momoa neemt ons mee op de set van Dune

Jason Momoa kennen we ondertussen allemaal als Aquaman. Dune kennen we ondertussen als de beste scifi-film van de voorbije maanden. En aangezien Momoa ook meespeelt in Dune is hij de geknipte man om ons in drie video’s mee te nemen achter de schermen.

In de drie video’s, die elk drie minuten duren, neemt Jason Momoa ons mee naar de set en gunt hij ons een blik op het werken in de woestijn, zijn samenwerking met regisseur Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Enemy) en zijn personage Duncan Idaho.

Check zeker onze Dune-review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)