Is je pc sterk genoeg om GTA: The Trilogy – The Definitive Edition te spelen?

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

Heel wat gamers zullen GTA: The Trilogy – The Definitive Edition op console spelen, maar ook heel wat pc-gamers zijn dit van plan. Dus rijst meteen de vraag wat je pc onder de motorkap moet hebben om Rockstars titel te spelen.

Wel Rockstar Games heeft de systeemeisen bekendgemaakt die je nodig hebt om de game op pc te spelen. We lijsten ze hieronder even op.

Minimum settings on PC

  • OS: Windows 10 64-Bit
  • Processor: Intel Core i5-6600K/AMD FX-6300
  • Memory: 8GB
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 760 2GB/AMD Radeon R9 280 3GB
  • Disk: 45GB

Recommended settings on PC: 

  • OS: Windows 10 64-Bit
  • Processor: Intel Core i7-2700K/AMD Ryzen 5 2600
  • Memory: 16Gb
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 970 4GB/AMD Radeon RX 570 4GB
  • Disk: 45GB

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)