Beat Saber’s multiplayer mode is nu live op PSVR

Zelf ben ik niet echt gek van VR-games, en dit om diverse redenen. Behalve Beat Saber want die muziektitel is echt te cool. Nu kan je hem ook in multiplayer spelen want deze is nu (eindelijk) live op PSVR.

Wat is Beat Saber? Beat Saber is een VR-ritmespel waarin je op de beats van adrenaline-pompende muziek slaat terwijl ze naar je toe vliegen, omgeven door een futuristische wereld. En dat is heel verslavend…

Maar vanaf nu is de game nog plezanter omdat je in multiplayer aan de slag kan. Zo kan je nu meedoen aan publieke events met of tegen spelers van over de hele wereld, of tegen je vrienden in private battles. En dit in vijf verschillende spelmodi.

Je kunt elk nummer van de soundtrack van de PSVR-versie van Beat Saber kiezen, maar ook DLC-muziekpakketten van artiesten als Linkin Park en meer. Met deze update kun je ook je eigen multiplayer-avatar maken en aanpassen. Deze avatar is wat je tegenstanders zullen zien in de nieuwe Beat Saber lobby en multiplayer arena.

Zeker proberen als je de game in huis hebt. En anders haal je hem gewoon in huis als dat niet het geval is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)