WINNAAR Far Cry 6-figurine

Far Cry 6 is entertainment van de bovenste plank, waarmee je zonder twijfel een van de beste FPS-games, misschien wel de beste en meest gevarieerde, van 2021 in huis haalt. Dat zijn niet mijn woorden, maar de woorden van Praga in zijn uitgebreide review van de game.

De gegevens van de winnaar werden vandaag aan Ubisoft bezorgd. Zij sturen zelf de prijs op naar J VD uit 9660 Michelbeke.

In de game spelen niemand minder dan Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) en Anthony Gonzalez (Coco) de pannen van het dak als helse dictator en zijn zoon. De chemie tussen beiden druipt bij momenten van het scherm en daarom zijn we ook zo vereerd dat we samen met Ubisoft een figurine mogen weggeven van beide antagonisten!

Dit 26cm hoge PVC- beeldje is een realistische weergave van Antón en Diego Castillo, en heeft een winkelwaarde van €59,99.

Hoe maak jij kans om deze figurine te winnen? Door het antwoord op onderstaande wedstrijdvraag te mailen naar wedstrijd@pragalicious.com:

Hoe lang duurt de gameplayvideo die je onderaan de review van Far Cry 6 kan vinden?

Vergeet zeker niet je volledige naam en adres achter te laten in de mail. Zet ook even FAR CRY 6 in de hoofding en het enige wat je dan nog hoeft te doen is geduldig wachten tot we de winnaars bekend maken. Of je kan in tussentijd ook gewoon Far Cry 6 spelen natuurlijk…

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 24 oktober 2021 om 00u00.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.