WINNAARS exemplaar Tales of Arise

Als onze reviewer ervan overtuigd is dat dit de beste (J)RPG van 2021 is, dan kunnen we niet anders dan een aantal exemplaren wegschenken zodat ook jullie hiervan kunnen genieten.

De games werden gisteren verstuurd per post naar JeVaBo uit P(SA) en MaDe uit K.

BrunoB zijn conclusie luidde: “Het zijn fantastische tijden voor JRPG-fans. Na het geweldige Final Fantasy VII: Intergrade is er nu Tales of Arise. Een game die niet alleen de franchise nieuw leven inblaast maar die daarnaast ook de concurrentie omverblaast. Bandai Namco legt de lat voor zichzelf erg hoog maar voldoet met Arise aan alle verwachtingen. Het eert het rijke verleden, respecteert de fans van het eerste uur en zorgt voor een moderne game ervaring die zowel kwaliteit als kwantiteit biedt. Wie nooit een Tales game speelde of wie zijn eerste stappen in het Japanse role playing genre wil zetten, vindt in deze game het perfecte startpunt. De mix van een meespelend verhaal, verfijnde combat en prachtige graphics maken van Tales of Arise dé beste RPG van 2021.

Dus jij kan er eentje winnen! Hoe? Door het antwoord te geven op de onderstaande wedstrijdvraag en ons dat antwoord te mailen naar wedstrijd@pragalicious.com

In de hoofding zet je TALES OF ARISE, in de mail je volledige naam en adresgegevens zodat we het exemplaar kunnen opsturen naar de winnaar.

Laat ook even weten welk platform je wenst te ontvangen als je wint. PlayStation 4 (met gratis upgrade naar PS5) of Xbox Series X.

Wedstrijdvraag: Welke score kreeg Tales of Arise op pragalicious.com van BrunoB?

Deze wedstrijd loopt tot en met vrijdag 1 oktober 2021 om 12u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)