Ontdek Apex Legends Storm Point-map in nieuwe Season 11-trailer

Begin november lanceren EA en Respawn het nieuwe seizoen voor Apex Legends. Om dit seizoen in stijl af te trappen kunnen spelers rekenen op een nieuwe map, genaamd Storm Point.

Storm Point laat zich omschrijven als een tropische archipel met vele kleine stranden, grotten en hellingen. Hoewel deze kaart een geweldige vakantieplek voor toeristen lijkt, zullen we extra waakzaam moeten zijn, want deze kaart zal de thuisbasis zijn van een aantal dodelijke wezens, gevaarlijke checkpoints en nieuwe vormen van vervoer verspreid over het hele gebied.

Uniek aan Storm Point is de verwijdering van Redeployment Balloons die in vorige seizoenen aanwezig waren, aangezien ze allemaal zijn vervangen door Gravity Cannons die spelers en tegenstanders ver over de kaart kunnen lanceren.

Ook moet je zeker opletten voor verschillende wilde dieren die over de eilanden verspreid zijn. Denk hier aan Prowlers, Spinnen en Flyers die ons kunnen aanvallen als we ons in hun territorium wagen. We kunnen deze wezens ook in ons voordeel gebruiken, want als we op vijanden stuiten die deze wezens bestrijden, kunnen we ook in een hinderlaag lopen. Of we kunnen de tegenstanders naar deze wezens lokken en ze zo in een gevaarlijke val lokken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)