Valve bevestigd officiële data van herfst- en wintersale op Steam

Onder het motto ‘shop till you drop’ is het voor ons gamers weer eens hoog tijd om geld uit te geven aan games die we wellicht nooit zullen spelen.

Het bedrijf heeft de geplande verkoopdata op Steamworks gepubliceerd. De herfstuitverkoop op Steam vindt plaats van 24 tot en met 30 november. De winteruitverkoop begint op 22 december en eindigt op 5 januari 2022.

Eerder werd al bevestigd dat op 28 oktober – aanstaande donderdag – de Halloween-uitverkoop begint op Steam. Deze verkoop is vooral gericht op horrorspellen. Als je op zoek bent naar grotere kortingen op een grotere verscheidenheid aan games, dan moet je wachten tot eind november.

Dit jaar valt de Steam Autumn Sale op dezelfde datum als Black Friday , dus dat worden hopelijk dubbele kortingen!

Als je niet kan wachten om een volgende game aan een prijsje te kopen, is het ook vermeldenswaard dat Epic Games al een Halloween-uitverkoop heeft lopen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.