Marvel’s Guardians of the Galaxy launch trailer

Guardians of The Galaxy Star-Lord

Vergeet Marvel’s Avengers! Marvel’s Guardians of the Galaxy is dé Marvel’s game die je op dit moment in huis moet halen. Onze reviewer is alvast danig onder de indruk en schrijft momenteel zijn laatste lettertjes en cijfertjes neer.

In Marvel’s Guardians of the Galaxy kruip je in de huid van Star-Lord, de zelfverklaarde leider van de Guardians of the Galaxy, en leid je de guardians in gevechten, verkenningen en gesprekken. Ontdek nieuwe kosmische superhelden, superschurken en werelden. Upgrade Guardians en experimenteer met 40+ in-game outfits, en nog veel meer.

De game is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, én streaming via GeForce NOW.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)