Age of Empires IV live-action launch trailer

Age of Empires 4

De Age of Empires RTS-reeks draait al sinds 1997 mee, en dankzij het fantastische Age of Empires IV zal de reeks nog een eeuwigheid blijven meedraaien. Toch als we de vele reviews (de onze komt eraan) mogen geloven.

Op 28 oktober verschijnt Age of Empires 4 op pc, en aangezien de game uit de studio’s van Microsoft komt zit het ook meteen gratis in je Xbox Game Pass for PC op dag van lancering.

Om die lancering te vieren pakt Microsoft uit met een launch trailer. Maar niet zomaar een launch trailer, maar wel een live-action launch trailer. En dit ziet er super vet uit!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)